De wijnhuizen

Bodegas Cuna de Reyes

Toen we de wijn proefden wisten we meteen dat wij deze op de Nederlandse markt wilden brengen.

Cuna de Reyes (wieg der Koningen) is een familiebedrijf dat in 2000 werd opgericht door Miguel Garcia en Pedro Mari Ciria, de vader van de huidige manager Alfredo. Cuna de Reyes ligt in een klein dorpje in de Rioja streek in Noord Spanje genaamd Hormilleja. 


Weingut Gehrig

De wijnmakerij Gehrig ligt in het hart van de Pfalz, omgeven door een zee van wijngaarden. Het gezin Gehrig vestigde zich hier in het midden van de vorige eeuw om wijn te verbouwen. Het wijnhuis is gebouwd in 1888, compleet met gewelfde kelder en woongebouw.
Vandaag de dag is het wijnhuis een bekend bedrijf dat de kwaliteit van de wijn op de voorgrond zet. 


Les Vignerons de Grimaud

De Cave Coopérative des Vignerons de Grimaud, gelegen aan de ingang van het dorp, is een van de oudste bedrijven in de gemeente en zeker de belangrijkste in haar activiteitensector in de Golf van Saint-Tropez.

Opgericht in 1932, met 112 coöperatieve leden, heeft de Cellar nu meer dan 270 leden verspreid over de 12 gemeenten van de Golf van St Tropez.

 


Olivia en Nicolas Gautran

Domaine Cailhol Gautran

Domaine Cailhol GAUTRAN is een familiewijndomein gelegen in het hart van de Languedoc (Zuid-Frankrijk). Ze maken al 5 generaties Minervois-wijn. Al hun wijnen zijn biologisch gecertificeerd en ze zijn allemaal geclassificeerd als AOC Minervois.

Domaine Cailhol Gautran ligt in het glooiende landschap, in de uitlopers van het Centraal Massief in Zuid Frankrijk.

 


Malcaracter

Het is geen gewone wijn! Een nieuwe generatie wijnmakers.

Malcaracter is een wijngaardproject in de Ribera del Duero, met als enige doel te trachten terug te keren naar de oorsprong van de Castiliaanse wijnbouw. De naam is een eerbetoon aan het Castiliaanse temperament.


Bodegas Pandora

Gelegen in het hart van de oorsprongsbenaming van Rueda, produceert Bodegas Pandora unieke, subtiele en emotionele wijnen, met respect voor variëteit boven alles. Traditie, passie en innovatie zijn de drie pijlers van deze droom.

Bodegas Pandora heeft een groot gebied met wijngaarden, heel bijzonder, wat de gelijkenis in kwaliteit van hun druiven garandeert.